Vill DU hjälpa dig själv och andra människor till en att skapa och leva sitt drömliv med en energifylld livsstil? Är du redo att börja med näringsprodukterna bli förmögen på livet endast genom att rekommendera till familj och vänner.
I så fall så är du helt rätt person för att skapa ditt drömliv
Här kan du lyssna när jag berättar hur och vad jag har gjort för att skapa bland annat mer frihet

Du väljer själv hur du vill komma igång att jobba med detta. Gillar du att använda sociala medier eller via mun-till-mun. Hitta det sätt som passar just dig!  

Företaget bakom våra produkter heter PM International, ett tyskt företag som grundades 1993. Företaget har över 70 patent på olika produkter, de är tillverkade under högsta säkerhet och företaget genomför noggranna kontroller. De tillverkas på samma standard som Läkemedel.  
Produkterna mycket effektiva. Jag ser fina resultat på mig själv (Jag har använt produkterna i 5 år) Ser även positiva effekter på min familj och mina klienter. Rätt förutsättningar och bra näring med hög biotillgänglighet gör underverk i kroppen.  

(Friskrivning: Produkterna botar inga sjukdomar och inga resultat kan garanteras! Detta är bara ”koncentrerad mat”, näring som våra kroppar behöver.  Det är tillräckligt med näring som låter din kropp göra sitt eget jobb – allt tack vare de rena ingredienserna samt det patenterade näringstransportkonceptet så kan kroppen tillgodogöra sig näringen ur dessa produkter väldigt snabbt och effektivt)  

Dessa produkter passar verkligen alla, ung som gammal, elitidrottare som nybliven mamma, stressad affärskvinna som avslappnad yogi.
Så alla är potentiella kunder för dig!  Jag kommer båda att hjälpa dig med allt du behöver och se till att du kommer igång! Du kommer att bli en del av ett härligt team.  

Vad får du som tack för att sprida god hälsa vidare?
-20-30% rabatt på dina produkter
-Egen webbshop med alla omkostnader betalda
-Personlig länk för dina kunder att beställa från.
-Ersättning för varje såld produkt utbetalt den 16:e månaden efter.
-En mentorer som hjälper dig vid behov.
-Facebook-grupp för dina kunder (chans till merförsäljning)
-Inga minimum antal försäljningar – du gör detta som du själv vill Inga tak på hur mycket du kan tjäna och mycket mer…
-Möjlighet till att köra din egna BMW
-Möjlighet att få resa gratis
-Möjlighet att pensionsspara


För att komma igång redan idag registrera dig direkt! 

Så här kommer du igång?
Först och främst – Du använder produkterna Du rekommenderar. Det går inte att rekommendera något man inte tycker om!
Så du börjar med att beställa hem produkter.  Det är en registreringsavgift (engångsavgift) på 220 kronor och i det priset ingår en väska med en sportflaska, glas, sked och en burk Activize (av ett värde av 530 kronor)  Löpande abonnemang på våra grundprodukter, din dagliga försörjning består av en morgondrink med vitaminer, pro- och prebiotika, fibrer, gurkmeja, guarana med mera och en kvällsdrink med mineraler och vitamin D.
Du får lära dig allt om dessa drinkar av oss men jag lovar de är effektiva och det kommer du själv att upptäcka.
Du betalar för detta 912 kronor i månaden (Ordinarie pris 1306 kr)  
Du har 30 dagars nöjd kund garanti dvs att om du  mot förmodan inte skulle vara nöjd med drinkarna så får du pengarna tillbaka. Du förlorar alltså inget på att testa!  
Du registrerar dig på denna länk! Välj alternativet med 3 x Powercocktail och 3 x Restorate så får du hem en låda för tre månader men betalar månadsvis via autogiro eller kort (beroende på vad du föredrar)  
Har du läst så här långt så är du redo att skapa ditt nya drömliv! För att komma igång redan idag registrera dig direkt!  När du registrerat dig fyll i formuläret nedan med dina uppgifter så återkopplar jag till dig.
Önskar du istället att få mer information fyll i formuläret nedan så återkopplar jag till dig

Det ska blir så roligt att få äran att hjälpa dig till att skapa och leva ditt drömliv

Kram Yvonne

Frågor som ofta dyker upp:
Hur gör jag? Först och främst – Du använder näringsprodukterna Du rekommenderar. Det går inte att rekommendera något man inte tycker om! Så steg 1 är att du börjar med att beställa hem dina produkter.
Hur lägger jag upp jobbet? Du väljer själv hur du vill jobba. Gillar du att använda sociala medier eller via mun-till-mun? Hitta det sätt som passar just dig!  Är det dyrt att komma igång?  Det är en uppstartskostnad på 220 kr. Då har du din webbshop redo att börja använda från dag ett. Självklart tillkommer investering på endast 30 kr/dag för dina egna produkter, det priset kommer självklart att reduceras under resans gång så att säga..
Är det ett pyramidspel?  NEJ! Det sätt vi jobbar på kallas Network marketing & direkthandel- det är inte olagligt, bedrägligt eller oetiskt. Det är fullt lagligt och om man i Sverige är medlem i directselling sweden så är marknadsplanen, produkterna och allt fullt godkänt i Sverige. PM International, som finns representerat i mer än 40 olika länder är ett av världens största direkthandelsföretag. Marknadsplanen är också godkänd i domstol som ett rättvist bonussystem med stora ekonomiska fördelar och möjligheter
Innehåller näringsprodukterna tillsatt socker?  De innehåller INTE tillsatt socker utan fruktos från frukt och grönt, vilket motsvarar ungefär 3/4 av ett äpple. Fruktosen finns i produkterna för att öppna upp cellen och transportera näringen direkt till cellen på ca 7 min. Allt detta tack vare ett patenterat koncept som heter NTC (näring till cellen) Alltså inget tillsatt socker!
Vad heter företaget som ligger bakom näringsprodukterna?  Företaget som tillverkar produkterna heter PM International, ett tyskt företag som grundades 1993. Företaget har över 70 patent på olika produkter, de är tillverkade under högsta säkerhet och företaget genomför noggranna kontroller. De tillverkas på samma standard som Läkemedel. Produkterna mycket effektiva. Jag ser fina resultat på mig själv (Jag har använt produkterna i 6 år) Ser även positiva effekter på min familj och mina klienter. Rätt förutsättningar och bra näring med hög biotillgänglighet gör underverk i kroppen.  

(Friskrivning: Produkterna botar inga sjukdomar och inga resultat kan garanteras! Detta är bara ”koncentrerad mat”, näring som våra kroppar behöver. Det är tillräckligt med näring som låter din kropp göra sitt eget jobb – allt tack vare de rena ingredienserna samt det patenterade näringstransportkonceptet så kan kroppen tillgodogöra sig näringen ur dessa produkter väldigt snabbt och effektivt)  

Jag ger dig chansen att starta din nya verksamhet inom hälsa och välmående och DU startar en spännande resa genom att hjälpa och inspirera människor till en bättre hälsa och ett friare liv. Vill du också inspirera andra till ett bättre välmående med hjälp av högkvalitativa näringsprodukter, Då har jag lösningen!  
Kontakta mig och berätta varför just du är den jag söker.