Vill du känna mer energi? Vill DU uppleva hormonell balans? Vill du minska i vikt och behålla muskelmassa? Vill du minska ditt sötsug och din hungerkänsla? Vill du förbättra din tarmhälsa och immunförsvaret?

Kosten och näringen är en viktig grund till ett bättre välmående och en hållbar livsstil. Jag tror att alla människor inklusive DU, vill vara frisk och ha din hälsa i behåll. Men det är inte förrän vi mist hälsan som vi saknar den.
 
Min roll som Kostrådgivare är att se till att du hittar ett sätt med sunda och bra vanor och som ger långsiktiga resultat till en hälsosam livsstil.
 I Livsstilsprogrammet behandlar och påverkar vi den del av vår hälsa som handlar om vår kost och vårt näringsintag. Kosten och näringsintaget har fått en mer och mer framträdande roll och anses idag som en av de viktigaste faktorerna för vår hälsa och är en av de delar som skapar ett för tidigt åldrande. Vi lever i en tid där många människor är väldigt stressade, av olika anledningar. En stor anledning till stressen är vår moderna, hårt förädlade kost. Vidare är brist på motion, övervikt, näringsbrist, kemikalier och andra gifter i vår miljö, negativa tankemönster, sömnbrist, tidsstress andra stora stressande faktorer. Vid medicinering, rökning och höga alkoholintag ökar stressen ytterligare. Utsätter vi oss för någon eller några av dessa delar under lång tid kan vi hamna i ett metabolt syndrom eller insulinresistens, som det också kallas. Var fjärde vuxen svensk ligger faktiskti riskzonen för att utveckla metabolt syndrom. Den röda tråden i det här är vårt blodsocker och vår blodsockerbalans och hur det påverkar vår hälsa. Dessutom innehåller inte maten samma näringsvärde som det gjort en gång.

Kom ihåg att Du har möjlighet att påverka DITT liv och DIN hälsa!

Livsstilsprogrammet är uppbyggd på tre delar och du kickstartar de  28 första dagarna med hjälp av ett kostschema och högkvalitativa näringsprodukter. Observera att alla har olika förutsättningar så resultat och effekter kan visa sig på olika sätt.  
Fyll i formuläret för att få information om hur Livsstilsprogrammet kan hjälpa dig

Introduktion till Livsstilssprogrammet

Vill du känna mer energi? Vill DU uppleva hormonell balans? Vill du minska i vikt och behålla muskelmassa? Vill du minska ditt sötsug och din hungerkänsla? Vill du förbättra din tarmhälsa och immunförsvaret? Ta del av informationen genom att registrera dig till gratiskursen