Bjud in till en hälsokväll hemma hos dig!

En hälsokväll hemma hos dig är ett perfekt sätt att umgås med vänner, kollegor eller junta-gänget.

Under kvällen får du/ni bland annat veta vad allas våra kroppar behöver för att må bra och vad den behöver för att orka fungera på bästa sätt. Hur påverkas din kropp egentligen av stress? Hur påverkas du av närings- och energibrister. Hur ser näringsstatusen ut i vår mat som vi äter?
Under kvällen ingår självklart en provsmakning av högkvalitativa och effektfulla näringsprodukter från Fitline. Vitaminer och mineraler som fyller dina näringsluckor och hjälper din självläkande kropp att fungera optimalt  samt att få tips på hur du kan uppnå ett bättre välmående.

När du värd eller värdinna för en hälsokväll så får du alltid något extra. Om du inte redan är förmånskund och väljer att bli det under kvällen så får du automatiskt 20 % på ditt optimala näringspaket samt att du även får
20 % rabatt på dina övriga inköp. Är du redan förmånskund får du en gåva av mig som tack för att du spridit god hälsa vidare.

Dessa hälsokvällar är kostnadsfri kan vi självklart göra dem digitala. Kör vi digitalt så skickar jag smakprover dig och dina gäster. De går även att skräddarsy utifrån dina önskemål som till exempel om du är nyfiken på högkvalitativa hudvårdsprodukter, program för viktnedgång eller om du är intresserad av att starta en business inom hälsa och välmående. Det är självklart möjligt att göra detta dagtid om så önskas.

För att boka en Hälsokväll så fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig så fort jag bara kan. Skriv även var du bor så jag kan planera för antingen ett fysiskt event eller online

I have read and agree to the terms & conditions.