Hej och välkommen till min sida Yvonnes way of life! Så roligt att just DU hittat hit!
Det här är berättelsen om min livsstilsresa och jag vill med mig av mina kunskaper och erfarenheter inspirera dig till att skapa och leva ditt drömliv med en energifylld livsstil.

Jag heter Yvonne Björk är 44 år. Jag bor i Skellefteå med min familj, min man och våra två fantastiska ungdomar. Min resa började med ett snurrande ekorrhjulet med stress och dålig återhämtning och detta medförde en nedåtgående spiral i mitt välmående. Men när jag hittade verktygen till mer energi och glädje så upplevde jag att det finns så mycket mer därute än ekorrhjulet. Jag är numera egenföretagare, Livsstilscoach med många olika ben att stå på. Alla dessa ben har skapat en helhet som jag vill dela med mig av till dig så att du också ska få möjligheten att skapa och leva ditt drömliv.

Den absolut bästa lösning på mitt ekorrhjuls- problem har för varit högkvalitativa näringsprodukter som ger min kropp rätt förutsättningar till att fungera optimalt. De har hjälpt mig med mer energi och snabbare återhämtning, det blev en kickstart på hela denna livsstilsresa. De fungerade liksom som en "spark i baken" för att komma igång. Jag ansåg mig egentligen inte behöva extra näring, jag mådde bra att springa runt i ekorrhjulet. Jag hade en dröm om att göra en livsstilsförändring men energin till att påbörja den saknades.
Jag har använt Fitline optimalset (Powercocktail och Restorate) sedan december 2015 och det har gett mig stora resultat på mitt välmående. Tack vare dess högkvalitativ näringsprodukter upplevde jag mer snabbt mer energi och jag kände mig mentalt stark att äntligen stanna ekorrhjulet och göra det jag drömt om, en förändring! Jag orkade ta tag i alla delar som kosten, rörelsen & återhämtningen. Nu njuter jag av vardagen, ser förbi ekorrhjulet. Tar tillvara på all ledig tid för att umgås med familj och vänner som ger mig positiv energi och jag älskar verkligen att utmana mig själv på alla möjliga slags utmaningar.
Jag ser även positiva effekter bland min familj och mina kunder varje dag och just därför vill jag dela med mig av detta just till dig. Att du ska få uppleva energi och glädje i din vardag och samtidigt skapa ditt drömliv precis som jag.

Jag lever i mitt drömliv med en energifylld livsstil. Jag har skapat frihet och lever i förmögenhet på alla tänkbara sätt.

Är du redo att leva skapa ditt drömliv?

Prenumerera på mitt inspirationsbrev