Är du ofta trött? Känner du dig ofta irriterad? Sover du dåligt? Är du ofta stressad? Har du låg energi? Är du ofta sjuk eller förkyld?

Har du tänkt på att du kanske har näringsbrist?!
Oavbruten stress, höga krav och dåliga matvanor är stora anledningar till att många inte längre lever upp till sina förväntningar på jobbet och/eller privat.

Extra näring kan hjälpa dig att hålla din hälsa och din prestations-/energinivå på topp. Det är bra för ditt egna naturliga immunförsvar och att du känner en pigghet som håller i sig över hela dagen. Elitidrottare världen över uppskattar fördelarna med extra näring.

Produkterna har Certifierade tillverkningsprocesser och Pm International garanterar hög kvalitet!  

Här hittar du mer information om näringsprodukterna från Fitline

Vad upplever andra ?

 "Tidigare var jag jämt trött och tyckte att min träning gick trögt. Jag var jämt orolig och hade allmänt orolig mage. Sedan jag började med Fitline känner jag mig mer piggare och har mer energi, magen känns balanserad och stabil. Jag känner mig mentalt start och träningen går mycket bättre." 
"Efter en tuffare period i mitt liv med mycket stress och sjukskrivning så blev jag introducerad Fitlines näringsproudukter. Jag har fått tillbaka min energi och ork. Jag är mer stresstålig sover bättre. Dessa produkter ger mig en återhämtning jag inte trodde var möjlig"
"Jag var väldigt skeptisk till en början men upplevde snabbt att mitt immunförsvar blivit mer motståndskraftigt. Upplever en hormonell balans samt att diffus värk har blivit bättre tack vare minskad näringsbrist."

Activize
Oxyplus


PIGGHET, ENERGI OCH FOKUS. Denna drink är ett b-vitaminkomplex som innehåller ingredienser som bidrar till normal energiomsättning i kroppen. Idealisk på morgonen eller vid ”klockantredippen” Rik på B6 och vitamin C som bidrar till normal energiomsättning. B2 (riboflavin) och niacin bidrar till att minska trötthet och utmattning. Smak av svartvinbär

Restorate


KVÄLLSDRINK- ÅTERHÄMTNING OCH BÄTTRE SÖMN Innehåller viktiga mineraler för optimal återhämtning och den håller koll på syra/basbalansen. Innehåller bla. D-vitaminer, Magnesium, Järn, Selen, Koppar, Zink, Krom och Kalcium. Bidrar till bra återhämtning och god sömn. Har en smak av citrus (det finns även smak av kaktus)

Power-
cocktail


MORGONDRINK- KRAFT, ENERGI, KONCENTRATION, IMMUNSYSTEMET- Innehåller bla. Näring från 1.5 kg frukt och grönt, probiotika /prebiotika som bidrar till att balansera tarmfloran i mage och tarm. Gurkmeja, C-B-E- vitaminer, selen, kostfibrer, antioxidanter, ayruvediska örter. Lågt Gi och GB. Powercocktail bidrar till ett väl fungerande immunsystem

Beauty


HUD-HÅR-NAGLAR Beauty innehåller kollagen, B- C- och E-vitaminer samt Biotin. Bidrar till en strålande hy, starka naglar och ett välmående hår. En optimal hårvitamin.Beauty är stärkande för din bindväv och dina leder. Beauty har en god bäring smak.


 "Jag har druckit Fitline sedan januari 2014 och det har gett mig så mycket effekter på min hälsa (trots att jag ansåg mig frisk när jag började) det saker jag vill lyfta fram är den mentala styrkan jag tycker att jag fått. Att man får energi att orka göra de förändringar man vill och skapa sig det liv man drömmer om. Jag ser resultat på min familj och mina kunder dagligen och en av de starkaste historierna är min mammas - hennes resultat är en stor del av anledningen till att jag vill att alla ska få veta att detta finns!"
"Restorate, viken produkt!! Har haft stora sömnproblem pga stress och annat och sen första dagen jag började med Restorate så har jag sovit, och sen när jag vaknat känt mig utvilad! Min dotter med olika diagnoser tar även hon Restorate samt activize, och hon sover superbra och är mer fokuserad och gladare"
"Jag har druckit fitlines produkter i ca 5 år och är supernöjd! Jag har under flera år haft problem med min mage. Jag var ganska skeptisk till produkterna när jag hörde talas om dem men tänkte att jag har ju inget att förlora så jag testade och har aldrig ångrat det. Redan efter två veckor så blev magen bättre och det är väldigt sällan jag har problem med den. Min favorit är Activizen för att det känns i kroppen när den börjar jobba. Tack för era fina produkter och för att jag fick möjligheten att börja använda dem."

Cellskydd


CELLSKYDD STÖDJER DITT EGNA NATURLIGA IMMUNFÖRSVAR Innehåller C- och A- vitaminer, Bioflavonoider och selen. Skyddar dina celler mot oxidativ stress. Smakar apelsin, går utmärkt att använda som måltidsdryckD-drink


14 DAGARS KUR FÖR LEVERFUNKTION OCH ENERGIOMSÄTTNING D-Drink är en mycket välgörande drink med kolin och krom, som bidrar till att bibehålla normal leverfunktion och näringsomsättning. Hjälper kroppen att rensa ut tungmetaller. En kombination av högkvalitativa naturliga ingredienser. Lågt sockerinnehåll med steviaextrakt.

Optimal försörjning


Tillåt dig själv att ha en hållbar energi genom hela dagen och låt din kropp få rätt förutsättningar till en bra återhämtning.

MORGONDRINK OCH KVÄLLSDRINK 1 MÅNAD
Optimal
försörjning 20 %


Tillåt dig själv att ha en hållbar energi genom hela dagen och låt din kropp få rätt förutsättningar till en bra återhämtning.

MORGONDRINK OCH
kVÄLLSDRINK
3 MÅNADER 20 % RABATTJag är ett levande bevis på hur näringsbrister kan ställa till det.
Jag har gått från noll energi till massor med energi. Därför har jag valt att både dricka och arbeta med dessa näringsprodukter eftersom de har av hög kvalitet, renhet, säkerhet och med ett extremt högt intag.

Yvonne Björk- Livsstilscoach