Vill du få mer energi och få ökad funktion i dina leder och senor? Vill du motverka nedstämdhet, urkalkning av skelettet? Vill du minska det onda kolesterolet?
Din kropp behöver daglig rörelse för att må bra. Men det vet du säkert redan. Tyvärr är vi ofta så trötta på kvällarna att vi hamnar i soffan som en trasa efter en tuff arbetsdag. Så var det för ofta för mig, så jag kan absolut relatera till det! Hur ser det ut för dig?
För mycket stillasittande kan skapa ett tryck på vävnader och låser flödet till ljumskarna. När du sitter mycket tycker du ihop både bröstkorg och diafragman så det blir svårare att få in tillräckligt med syre i lungorna och transportera bort slaggprodukter. Jobbar du mycket med armarna är det lätt att du drar upp axlarna och bromsar avflödet i nyckelbensgroparna. Hela din kropp behöver röra på sig.
Så häftigt att rörelse gör att vår kropp och knopp mår bra!  Du måste röra på dig för att din muskelpump ska röra på sig, det behövs för att hålla igång lymfsystemet och lymfstationer. Du återfuktar även din bindväv när du rör dig. Studier har visat att vi när vi är stilla för mycket kan det det även bli obalanser i näringsintaget. 

Upplev effekterna av en Lymfpromenad!
Lymfpromenadprogrammet är sammansatt av Med. Lymfterapeut & Leg. Arbetsterapeut och programmet följer en lymfologisk ordning för bäst effekt.